Första nattskiftet

Nu har man jobbat första nattskiftet (22-06) denna vecka på SKF. Har varit på smältverket. Det funkade rätt bra att jobba natt faktiskt, men det värsta var nog tiden mellan 02-03. Den kändes tung. Men sen släppte det, fast man var ju ändå trött tills man slutade. Så det kändes riktigt skönt att komma hem och lägga sig och sova en stund. Sen inatt är det back to work again. :)


Beställt nya filmer!

 

Stockholm Marathon (1994)
Walter Petrus, en välbärgad affärsman, mördas brutalt i badkaret. Han hittas av sin älskarinna, Monica Lundin. Någon har kallblodigt väntat i garaget under natten, sett Monica gå på morgonen och därefter huggit Petrus till döds. Martin Beck och hans kollegor kopplas in på fallet och så småningom leder spåren till en händelse tio år tidigare. Plötsligt vet Beck och hans mannar vem mördaren är, varför han dödat - och att han kommer att slå till igen. Mitt under Stockholm Marathon. Sträckan är 42 kilometer och startskottet har redan gått.

Polismördaren (1993)
En kvinna hittas mördad på ett nöjesfält. En ung man, Kasper, råkar befinna sig på fel plats vid fel tidpunkt och misstänks för mordet. Han tar till flykten, men kommissarie Beck tror att mördaren är en annan. För att bevisa att Kasper är oskyldig måste Beck först hitta honom.


Noshame.se


This viking takes no shit


Tor & Odin


Vikings never die


Oden


Ny bok beställd!



Beskrivning
Jag blev jävligt kall och torkade av kniven. En kompis till mig som huggt nån berättade att han känt sig som störst, bäst och vackrast efteråt. Men så kände inte jag. Jag kände mig inte alls osårbar eller oövervinnelig. Jag kände mig helt normal.

Motsättningarna mellan invandrare och svenskar har ökat och det märks framför allt bland ungdomar. På många högstadium och gymnasier finns osynliga murar i skolsalar, kafeterior och uppe-hållsrum. På ena sidan invandrare, på andra sidan svenskar. Sverige, Sverige, fosterland handlar om hur allt detta började, om ungdom, identitet och främlingskap.

Gellert Tamas och Robert Blombäck skildrar krisens 1990-tal, ett decennium då Sverige oåterkalleligt förändrades. I ett antal täta, närgångna reportage möter vi det frustrerade förortsgänget i invandrarförorten, unga nynazister som bränner kors och kastar brandbomber mot flyktingförläggningar, de våldsamma fotbollsupportrarna i Black Army och utvisningshotade flyktingar. I det sista reportaget får vi följa med en ung nationalist som tvivlar på att Hitlers gaskammare existerat på en resa till Auschwitz. I text och bild ger Gellert Tamas och fotografen Robert Blombäck en unik bild av Sverige i mitten på 1990-talet.




4 Roliga spel som man vill ha till Xbox360 sen! :)

Fifa 10



Fifa 11



NHL 10



NHL 11

Lite coola tröjor man hittade på Bandit Rockstore

Raubtier
   

 


Metallica
  

Dessa tröjor och många andra finns här

Hittade ytterligare ett till spel som man vill ha till Xbox360



Autentiskt, hårt och svettigt. Kämpa dig till toppen som mästare i en av världens tuffaste sporter.

I EA Sports MMA får du den mest autentiska och intensiva kampsportupplevelsen någonsin när all världens kampstilar möts.

- Besök träningsläger i hela världen för att lära dig nya stilar och tekniker.
- Välj vilka tekniker du vill träna på och bli drillad av några av de bästa i sin gren. Möt fighters som Randy Couture, Pat Miletich, Rickson Gracie och Bas Rutten.
- I karrärläget liknar ingen match någon annan.

Screenphotos
    

Video (Gameplay)


Xbox360 spel

Några spel som man är sugen på att införskaffa sig när man köpt 360 :)


RSS 2.0